Ads 468x60px

Pages

2012. 09. 26.

Csokis Sajttorta 2.

Sütés nélkül! Nyáron kötelező recept!
  • 180 g zabkeksz darálva
  • 50 g olvasztott vaj
  • 400 g natúr sajtkrém
  • 2 dl tejszín
  • 2 tábla étcsokoládé vagy tejcsokoládé
A torta aljához a kekszet a vajjal eldolgozzuk, tortaformába lapogatjuk és mélyhűtőbe tesszük 15 percre, hogy jól megdermedjen és összeálljon. Csokit vízgőz felett megolvasztjuk, tejszínt beleöntjük és hűtőben 1-2 óra alatt besűrítjük, majd robotgéppel habosra keverjük és ehhez adjuk a sajtkrémeket, jól eldolgozzuk és végül ezt öntjük a keksz alapra és pár órára megint hűtőbe tesszük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése