Ads 468x60px

Pages

2013. 10. 15.

Currys padlizsánragu


  • 1 nagy padlizsán 
  • 3-4 paradicsom 
  • 1 kiskanál gyömbér 
  • 2 kiskanál garam masala 
  • 1 kiskanál curry
  • 2 kápia paprika
  • 1 hagyma 
  • 2 gerezd fokhagyma 
  • só, bors
  • 2 dl joghurt
A padlizsánt, paprikát és a paradicsomot felkockázom. A felaprított hagymát megpirítom, fokhagymát is belerakom a fűszerekkel együtt, de vigyázok, hogy meg ne égjen. Majd hozzáadom a többi zöldséget, kis vizet is, párolom egy picit. Amikor megpuhult minden, joghurtot keverek hozzá. Kuszkusszal fogyasztottuk, de rizzsel, bulgurral is teljesen jó.

4 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon tetszik! Klassz recept! :)

gionetta írta...

De jól néz kis. Kár, hogy nem tudom megenni a curryt. Tudom megígértem a levelet, de nálam éppen dübörög az üzlet, hétvégén is dolgozom. Szóval nem felejtettelek el! :-))

Borso írta...

szia, a curryport ki is hagyhatod elég a többi fűszer is, úgyis finom! :)

Borso írta...

Köszönöm, örülök, próbáld ki. :)

Megjegyzés küldése